Me and you, forever.
Navigation
About Stuff Affies Tagboard Post

spent time together again :')
Friday, March 29, 2013 | 2:11 AM | 0 comments
assalammualaikum semua , aku nak cerita pasal cuti aku bulan neh . cuti sch seminggu da start , aku dah plan dgn boo , minaa and alep nak hangout jj wuhuuu hari selasa ritu minaa turun kk ! finally , dea selamat sampai drpd KL . sampai jew ruma aku dea terus peluk aku kuat kuat . dgn helmet tak bukaknye ahaha lawak minaa neh . sumpah aku rindu gila kat minaa . if tak minaa tak jadi hang hari rabu tuh , sbb dea cakap dea tade transport . then aku pujuk semua tuh fuhh nasib baik jd , thank you minaa :') kau byk gila berkorban utk aku dgn boo , aku tataw weh nak balas camne . kau byk bersabar dgn iteorg kan ? huhu minaa tido ruma aku sehari jew , dea smpi ruma aku bg dea main lappy kejap . skype dgn boo kejap , then aku bawa dea jumpa neesa . neesa nak belanje aku dgn minaa makan laksa hihi thanks neesa , kau baru jew kenal minaa . kau da belanje dea huhu mlm tuh aku dgn minaa lepak dlm bilik jew , iteorg bergosip smpi perut lapar ahaha aku igt aku tanak mkn tp bila bau megi yg minaa masak tuh phewww tergugat iman aku nak makan ahaha lepas makan semua aku dgn minaa masok bilik balik , minaa sambung main lappy , aku stalk phone minaa and kemas beg utk esok . sampai laa pukul 12 , pukul 12 iteorg da tutup lampu semua and zzzz tido muehehe tp tak dpt nak tido sbb bila nak lena jew minaa tetiba nyanyi ahahaha mengong minaa neh . haa then esoknye aku dgn minaa gerak gi ipoh yeayyy ! first time aku naik bas weh , tak penah penah lg naik bas >.< rasa takut tuh ade laa , menipu laa kalau aku cakap tak takut kan ahaha nasib minaa ade jew . pukul 10 lebih cegitu iteorg da sampai medan kit , thenhantar beg semua kat ruma boo and terus gi jj . byk gila dugaan time nak gi jj ritu , dugaan nak halang aku dgn minaa nak jumpa boo . nasib boleh sabar , if tak sabar tataw laa . masa da sampai jj tuh , alep acah acah aku lak . cakap tak jd dtg laa ape laa , padahal aku da nmpk dea da sbb aku dgn minaa baru lepas kuar drpd tandas ahahaha nak ngenceng aku konon . bila naik wyg aku minaa terus nmpk boo , then iteorg lari kt boo while jerit ahaha then peluk together phewww how miss we at you boo ? nak menanges doe bila aku dpt peluk kau boo , da lama tak peluk kau :'( bila da buad drama semua tuh kita gi beli tiket wyg semua then jalan kt bawah jap and then ite main tgkp gambar kt dlm machine tuh kan ? wahhh damn cute babe , aku suka gila time tuh . tak penah kita tgkp gambar camtu , first time ahaha mula mula tgkp sekali then tak cukup sekali kita beli token lg , tak puas tgkp punya pasal ahaha lepas ayin and haziq da smpi kita masok wyg , tgok cte the last exocism II phewww cte tuh , mmg nosense ahaha dlm wyg iteorg amik seat kapel , aku dduk dgn alep . boo dduk dgn minaa and ayin dduk dgn haziq . boo ckap lebih baik tayah beli seat kapel sbb tade privacy lgsg ahahah sbb aku kaco dea dgn minaa , laka laka jew boo neh xD yg lawaknye part yg tak ptot ditayang tuh laa , haziq cakap 'haa ape tunggu lg' ahahaha mmg mengong laa , yg alep kemain lg suka yea ? nasib saya tutup mate awak bie , kalo tak haaaa menjadi jadi awak nanty ahaha lepas tgok wyg semua kita makan pizza hut nyum nyum da lama aku mengidam makan pizza neh . masok jew pizza hut , lahai dpt waiter pondan ahahahaha alep and haziq jahat , ejek ejek waiter tuh ahaha lepas da order semua , pizza yg sampai first . then aku tlg ubuhkan pizza satu sorg , ecehh kononnye nak amik hati alep laa kononnye ahaha minaa makan pizza laju gila bak hg ~.~ suddenly kan kan kan , alep suap kita pizza weeeeeeeheeeeeeee ahahaha tp kan pizza tuh besar , tak muat mlot -.- dea igat mlot aku neh besar cam badak sumbu kut ahaha -.- lepas abes mkn pizza iteorg mkn makanan yg iteorg order and aku lak yg suap alep mkn eleleleh mengada gila alep ritu hihi ^^ lepas mkn iteorg main bowling , mcam biase laa . alep laa pemenangnye cettt dea siap ckap lg 'bie menang , so bie nak kasut' ahahaha yelaa sayang , nanty baby belikan k ? :* lepas abes main bowling aku jalan jalan dgn alep kejap sbb minaa and boo nak gi beli brg . so spent time dgn abam jap hihi lepas minaa and boo da beli brg iteorg gerak balik ruma boo but you know what ? iteorg naik bas ahhhh bas lg >< nasib alep ade hewhew ramai gila budak yg naik bas time tuh smpi tade tmpt nasib laa alep and haziq gentle bg tempat duduk diorg kt aku dgn minaa . boo dpt tempat sebelah uncle cina mana tah ahaha thanks bie :* but sian tgok dea berdiri jew last last bg laa juga dea duduk kt sbelah aku even dpt sikit ahaha then bila da smpi kt medan kit iteorg tggu bas yg gi kea jelapang silibin semua , lmbt gila bas time tuh . da nak dekat maghrib baru ade . tp smbil tggu bas tuh iteorg tgkp gamba hehe nanty aku tunjuk kan gambar tuh k ? ;) bila da smpi ruma boo , alep text tanye nak ice bland tak ? waahhh how sweet you bie ? hihi dea belikan aku special oreo blend , perisa favourite aku lak tuh . lg laa aku suka ^^ dea belikan utk boo and minaa juga , baiknye hubby aku sorg neh heee mlm tuh aku tido ruma boo , iteorg spent time bersama mlm tuh . gila ahh , da lama tak spent time cegitu kan ? rindu siaa xx mcam mcam iteorg buad mlm tuh ^^ esoknye , da khamis and aku dgn minaa da nak balik hmm aku balik kuala kangsar minaa balik kuala lumpur . gilaa laa , tak caye gila . sekejap jew mase berlalu hmm tp pg tuh iteorg spent time lg , iteorg gi makan kat silibin corner dgn alep muehehe tp sbelom gi silibin corner aku and minaa pinjam moto alep . nak gi ruma jiran minaa , amik surat . lepas amik surat tuh aku tgok minyak alep byk ahaha ape lg , meronggeng laa kejap . nasib alep tak mrh hee then iteorg gi silbin corner . chit chat chit chat da kol 12.30 , ceta un asyik call aku jew tnye minaa mcam mcam . tnye pasal tiket nak balik kuala lumpur laa , ape lg hm then iteorg gerak gi medan kit . iteorg gi ktm nak anta minaa kt sane , boo un same sbb mak dea amik kt ktm . iteorg lepak kt ktm jap , then boo ckap mak dea da nak smpi . aku peluk and salam boo ahhhh suddenly im cry . ya allah , tataw kenapa aku nanges tetiba . aku tanak balik ritu , aku tanak pisah dgn depa lg kalo boleh :'( tp tuh da mmg takdirnye hmmm then aku dgn mina and lep teman boo keluar . aku salam boo lg peluk semua , aku taley stop nanges . siyesly , automatik airmata neh keluar :'/ dgn minaa pun camtu , aku taley tipu diri aku weh . aku mmg lemah tanpa korg , korg separuh drpd hidup aku T.T tade sape yg boleh ganti tmpt korg dlm hati aku neh weh , ite da jd bff 3 tahun weh . 3 tahun :'/ bapak sedeh laa bila kena camni hmm boo blaa , aku dgn alep un gi medan kit . alep lak yg temankan aku balik kuala kangsar , aku kesian tgok minaa . aku da byk menyusahkan dea , dea pun da byk berkorban utk aku . tapelaa , bialaa alep yg temankan aku lak kan ? :') time otw ke medan kit alep nmpk bas kuala kangsar lalu ahh shit takan terlepas lak kan ? hmm tgok tgok betol laa terlepas tp nasib ade bas lg , aku dduk dgn alep kejap kt situ while tggu bas . tak caye kut alep teman aku balik kuala kangsar huhu bie , thanks taw temankan baby . sorry laa kalau menyusahkan bie smlm :') dlm bas mmg aku byk termenung . teringat kt boo and minaa act . kalo aku sorg dlm bas tuh aku rase aku da nanges da , nasib ade alep jew huuu time otw ke kuala kangsar pinjam bahu alep jap , nak tido zzz tetiba rase ngantok , lagipun alep suruh tido . cam taw taw jew aku nantok , mmg aku tido laa pun smpi dekat kota lama baru aku tersedar . da sampai kuala kangsar rupanye :') skejap jew da sampai hmm aku tanak balikkkk !!!!! aku nak dduk ipoh lg hmmm tanak tinggalkan alep , tanak tanakkkkk :'( hmmm turun jew bas hati da sebak . sbb lg sorg org yg aku syg sgat sgat nak tinggalkan aku kat kuala kangsar hmmm sumpah sebak dlm hati neh :'( tak smpi setengah jam . alep da nak gerak balik ipoh da , time dea tga berjalan nak ke bas tuh aku rase cam nak lari kat dea and peluk dea drpd belakang , ya allah ~ berat hati aku neh nak bg dea balik . da bape bulan tak jmpe , iteorg just spent time utk 2 hari . rindu neh tak hilang lg :'( bas alep pun da bergerak , kalo boleh aku tanak pndg dea time dea da gerak tuh , aku tanak tgok sbb aku tanak dea balik :'/ alep lambai tangan and that is the last time aku tgok lambaian drpd dea :'( how sad my life bie ? nape ite jd camni yunk ? mula mula kena tinggal dgn boo , then minaa and the last person you bie . you ! and all this make me hurt bie , make me sick :'( i want meet you , minaa and boo again bie . i want all that again :'(

*flash back our memories*













to minaa and boo :
babe , thanks sgat sgat . sebab korg buad aku happy utk 2 hari neh . minaa , thanks sgat sbb kau da byk berkorban utk aku dgn boo . thanks sgat sgat minaa , aku tataw nak balas jasa kau . aku just boleh balas dgn jadi kwn yg terbaik utk kau minaa :') boo , thanks bg aku and minaa tumpang ruma kau . thanks sbb kau tak jd panas baran ritu ahaha joke k joke . korg , korg jage diri elok elok . aku syg kt korg sgat sgat :'( korg hidup aku weh , aku taley if tade korg . kita da bertahun tahun jd bff , even kita jauh tp sbenarnye kita dekat antara satu sama lain . jgn lupakan aku :'( jgn lupa semua kenangan kita weh :'( aku nak korg taw yg aku syg korg berdua sgat sgat , sgat sgat sgat :')

to my bie :
thanks jage baby utk 2 hari neh . thanks sgat sgat bie , thanks buad baby happy . baby hargai semuanye yg bie buad utk baby . bie jadi hero baby utk 2 hari neh and you are my sunshine bie . again thanks hantar baby balik , tak penah boyf baby buad baby camni . you are the first bie and i can feel your love for me :') bie , baby sayang kat bie . sayang sgat sgat , kita jage relay kita betol betol k yunk ? baby nak ade hana qalesya and adam rayyan :') minaa pggl bie baba , comel . rase mcam da betol betol ade hana qalesya :'D bie , bie jgn lari mana mana . you stay with me till my last breath k ? i never let you go , never bie never . you my soul , my life and all you :')

Older Post